Kulka János

Kulka János a legelegánsabb színművész

Átadták az Allée Elegancia Díjat

 

 

A jelöltek olyan sikeres művészek, sportolók, ismert személyek, akik értéket teremtenek saját hivatásukban, példaképként lehet rájuk tekinteni, mindemellett megfelelnek az elegáns, stílusos öltözködés követelményének is.

A neves szakmai zsűri – Görög Ibolya protokollszakértő, László Krisztina főszerkesztő, Pataki Ágnes modell, producer és Dr. Schiffer Miklós stílustanácsadó – kategóriánként (színművész, zenész-énekes, sportoló) három-három női és férfi jelöltet nevezett meg. A jelöltek mindegyike megfelelt az ALLEE ELEGANCIA DÍJ követelményének, azonban csak egy nő és egy férfi jelölt kaphatta meg  a díjat. Ezért az ALLEE ELEGANCIA DÍJ végső odaítéléséről internetes szavazás útján döntött a nagyközönség.

A díjátadó gálán a díj alapítója elmondta: „Hisszük, hogy kultúránk, fejlődésünk, európaiságunk fontos fokmérője az öltözködéskultúra színvonala. Ígérjük, hogy az Allee Bevásárlóközpont arra fog törekedni, ahogy eddig is arra törekedett, hogy a stílusos, elegáns öltözködést támogassa és elősegítse. Ennek az elképzelésnek az egyik zászlóshajója az Allee Elegancia Díj. Éppen ezért a jelöltekre, a díjazottakra, és a díjra nagyon büszkék vagyunk!”

vissza

Kulka János 2010